Puruskorventie 12B alakerta - kaikki uutta!


Olemme alunperin suunnitelleet ja rakennuttaneet talon/asunnon vastaamaan omia tarpeitamme - paljon avaraa tilaa, ei pieniä koppeja! Rakennuttaja/omistaja kokenut rakennusinsinööri. Ison oleskelualueen jaoimme kalustein: iso ruokailuryhmä ja olohuone jaettiin kirjahyllyin,  ja olohuone/takkahuone matalin tasoin.  Takka purettiin pois remontin yhteydessä, nyt sille on paikka johon voi valita mieleisensä, tai sisustaa alueen muuhun käyttöön. Kun ymmärrät avotilan monet mahdollisuudet, jotka muuttuvat joustavasti elämäntilanteen mukaan, ihastut tähän kotiin!

Myös keittiö uusittiin kokonaan, laitteineen. Tilaan mahtuu myös ruokapöytä 3-4 hengelle.  Keittiön materiaalit ja väriskaala soinnutettiin oleskelutilan vastaaviin, näin kokonaisuus on valoisa, lämmin ja avara sekä  helppohoitoinen. Täällä on mukava asua!


Puruskorventie 12B yläkerta - kaikki uutta!


Myös yläkerta on yksilöllinen ja sisustettavissa tarpeiden mukaan:

kaksi avointa tilaa; käytimme tise tässä asuessamme  isompaa makuuhuoneena (parisänky) ja pientä toimistotilana. Ovellinen makuuhuone oli aikoinaan lastenhuoneena, parisänkykin sinne mahtuu.

WC on samoin  kokonaan uusittu ja laatoitettu ylös asti.

Yksi ovellinen tila yläkerrasta on varattu vaatehuoneeksi/varastotilaksi - paljon rekkitilaa ja tosi paljon hyllytasoja (kaikki uusia)!

Pieni ovi kuvassa johtaa kylmään ullakkotilaan.


Pohjapiirrokset


Harrastetila / autotalli - uusittu!


Tämä erillinen kadun varrella oleva rakennus on nyt samoin uusittu, ja sitä voidaan käyttää harrastetilana / ateljeena / varastona, tai - kuten alunperin suunniteltu - autotallina. Lämmintä tilaa vesi/viemäriliittymineen.