Kivilinnake - elämänlaatua Hämeenlinnan Iittalassa!

Etsiessämme uutta kotia akselilta Hämeenlinna - Tampere päädyimme Iittalaan ja ihastuimme kertaheitolla!  Vehreän ja rauhallisen omakotialueen keskellä odotti isolla hyvin suunnitellulla puutarhatontilla jykevä omakotitalo autotalli/huoltorakennuksineen ja kelohirsisaunoineen, kaiken kukkuraksi vielä pienen tanssilavan kokoinen katettu terassikin! Teimme kaupat heti emmekä ole päivääkään katuneet - kiinteistö Kivilinnake on nimensä veroinen ja ainoa laatuaan. Tonttiakin on juuri saatu laajennettua ja siihen kuuluu nyt myös pieni metsäinen kukkula. Tontin koko 2485 m2.!

 

Ilahduimme myös siitä, kuinka nopeasti ja kätevästi Iittalasta pääsee Tampereelle ja Hämeenlinnaan, sekä autolla että junalla!

https://iittalavillage.fi/loyda-iittala-iittalavillage-kartta-opastus/

 

Iittala kuuluu Hämeenlinnaan ja on pienestä koostaan huolimatta virkeä kylä, jota kehitetään yhteisvoimin ja johdonmukaisesti Hämeenlinnan kaupungin ja kylän toimijoiden kanssa erityisesti matkailukohteena. Junayhteydet (esim Tampereelle 33 min/Hämeenlinnaan 12 min) ja sijainti Helsinki-Tampere moottoritien välittömässä läheisyydessä lisäävät alueen vetovoimaa ja arvoa.

 

Tutustu lisää tästä linkistä Iittala Village